Obsah fóra WRYKRYS.cz WRYKRYS.cz
oficiální fórum uživatelů technologického programu WRYKRYS - wrykrys.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nefunkční změna rychlosti simulace

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WRYKRYS.cz -> Hlášení chyb v programu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Veselsky



Založen: 14.3.2007
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: 13.5.2008, 13:16:48    Předmět: Nefunkční změna rychlosti simulace Citovat

Dobrý den,
v poslední verzi Wrykrysu mi nefunguje změna rychlosti simulace. Pokud zadám jinou hodnotu než výchozích 200, stejně se simulace provede rychlostí 200 a po následném nahlédnutí do dialogového okna je hodnota opět 200.

Veselský Luboš.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Veselsky



Založen: 14.3.2007
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: 23.5.2008, 11:40:40    Předmět: Citovat

Koukám, že fórum je už asi mrtvé, odpovědi se nedočkám, natož pak nápravy chyby. Crying or Very sad
Veselský Luboš.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vault
administrátor fóra


Založen: 9.3.2007
Příspěvky: 101
Bydliště: Plzeň

PříspěvekZaslal: 26.5.2008, 9:14:13    Předmět: Citovat

omlouvam se, nevim proc mi neprisla zprava o novem prispevku.. hned to predam panu Chudkovi
_________________
Miroslav Suchý
e-mail: suchy@wrykrys.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Veselsky



Založen: 14.3.2007
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: 30.6.2008, 10:22:12    Předmět: Citovat

Mohu se zeptat zda se ta chyba vůbecc řeší? Vždyť už je to šest týdnů a nic se neděje. Je to docela otravné neustále klikat na levé tlačítko abych zvýšil rychlos simulace, když nejde nastavit Sad

Navíc jsem přišel na další chybu: Pokud při automatickém přidání propalu program vytvoří propal na vnější kontuře v takovém místě kde se stýká kružnice s přímkou, není možné tento propal ani přesunout na jiné místo (ALT+F2), ani vymazat. Potom mi nezbývá nic jiného než přidávat propaly jeden po druhém... Nutno ovšem dodat, že to nedělá vždy, ale pokud budete mít zájem mohu poslat nějaký DXF soubor u kterého se problém vyskytl.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miloš Harár



Založen: 15.3.2007
Příspěvky: 14
Bydliště: Havlíčkův Brod

PříspěvekZaslal: 1.7.2008, 5:54:22    Předmět: Citovat

Přeji pěkný den.

V této souvislosti upozorňuji také na chybu simulace v InterCADu, kdy kružnice a oblouky přeskakuje a skutečná simulace probíhá pouze na úsečkách. V předchozích verzích bylo vše OK.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lubomír Chudek
administrátor fóra


Založen: 9.3.2007
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: 5.8.2008, 12:30:27    Předmět: Citovat

Bohužel na tu chybu simulace došlo až nyní. Musel se bezpodmínečně dodělat nový výstup pro postprocesory.Oprava je zatím jen v betaverzi, která ale vypadá funkčně. Protože jsem pro zrychlení simulace používal mezerník, tak mi to při testování uniklo. V týdnu se podívám se na ten propal.

L.Ch
_________________
Lubomír Chudek
e-mail: chudek@wrykrys.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubomír Chudek
administrátor fóra


Založen: 9.3.2007
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: 12.8.2008, 9:08:00    Předmět: Citovat

Pokud při automatickém přidání propalu program vytvoří propal na vnější kontuře v takovém místě kde se stýká kružnice s přímkou, není možné tento propal ani přesunout na jiné místo (ALT+F2), ani vymazat.

To se hledalo pěkně blbě Confused . Když je někde tečná návaznost kružnice a přímky, tak se v důsledku ořezání původního propalu a výpočtu s tím spojených může stát, že už není výkres uzavřený a konce jsou od sebe dále než 0.00001 mm Rolling Eyes. Algoritmus potom nechce přidat na neuzavřený tvar propal. Vložil jsem do programu další část, která po ořezání tyto malé nepřesnosti dorovná do skutečné nuly, bez toho aby to ovlivnilo tvar výkresu. L.Ch
_________________
Lubomír Chudek
e-mail: chudek@wrykrys.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubomír Chudek
administrátor fóra


Založen: 9.3.2007
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: 12.8.2008, 9:08:40    Předmět: Citovat

Oprava je v Betaverzi z 12.8.
_________________
Lubomír Chudek
e-mail: chudek@wrykrys.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WRYKRYS.cz -> Hlášení chyb v programu Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Protected by Anti-Spam ACP
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com