Obsah fóra WRYKRYS.cz WRYKRYS.cz
oficiální fórum uživatelů technologického programu WRYKRYS - wrykrys.cz
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Drobné opravy

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WRYKRYS.cz -> Hlášení chyb v programu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Hladík



Založen: 26.4.2007
Příspěvky: 1
Bydliště: Pohořelice

PříspěvekZaslal: 26.4.2007, 13:31:08    Předmět: Drobné opravy Citovat

1) Ve stavovém řádku se neaktualizuje tloušťka plechu, rozměr tabule ano.
2) Čistá váha v databance se počítá podle jaké tloušťky?
3) Z minimalizovaného stavu nejde kliknutím maximalizovat, pouze přes pravé tlačítko myši a obnovit.
4) Při zaplém obarvování výpalků a najetím myši na výpalek pro zobrazení infa, tak po odjetí myši zmizí popisky. Při neobarvených výpalkách popisky zůstávají.

----- přidáno dne 2.5.2007 ------

5) Ve většině případů je standardní tisk na šířku, tzn. bylo by dobré, kdyby to bylo přednastaveno jako výchozí. Popř. program by si převzal šířku a výšku tabule a podle toho upravil, jestli se bude tisknout na výšku či na šířku.
6) Nelze přenést na druhý monitor při vícemonitorové práci, nelze ani zmenšit okno.


Naposledy upravil Petr Hladík dne 2.5.2007, 9:46:06, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubomír Chudek
administrátor fóra


Založen: 9.3.2007
Příspěvky: 49

PříspěvekZaslal: 29.4.2007, 15:17:04    Předmět: Citovat

Dobrý den,

konečně jsem se dostal k Vašemu příspěvku

1) Ve stavovém řádku se neaktualizuje tloušťka plechu, rozměr tabule ano.

To není tloušťka plechu , ale mezera mezi výkresy. Chtěl jsem ji někam umístit, aby byla vidět na první pohled, ale nenašel jsem žádné vhodnější místo. Připouštim , že uživatel musí mít dost mimosmyslové schopnosti , aby ho to napadlo Laughing. Mezera se aktualizuje korektně.

2) Čistá váha v databance se počítá podle jaké tloušťky?

Všechny váhy se uchovávají formou plochy v milimetrech čtverečných , která se při výstupech násobí tloušťkou plechu a váhou dcm krychlového. Tyto údaje jsou např. na hlavní ploše na horní liště. Protože, ale nevím o jaký konkrétní výstup se Vám jedná , nedokážu Vám odpovědět. Specifikujte mi přesně výstup o který Vám jde, podívám do zdrojáků, a napíšu Vám konkretní odpověď. V principu jsou jenom dvě možnosti. Buď se berou data z lišty, nebo je má výkres zapsaný v hlavičce.

3) Z minimalizovaného stavu nejde kliknutím maximalizovat, pouze přes pravé tlačítko myši a obnovit.

Nejde a už nejméně dva roky se snažím zjistit proč Sad . Až budu mít trochu času, znovu se na to podívám.

4) Při zaplém obarvování výpalků a najetím myši na výpalek pro zobrazení infa, tak po odjetí myši zmizí popisky. Při neobarvených výpalkách popisky zůstávají.

Toho jsem si při testování nevšiml , ale naštěstí to šlo snadno opravit Smile . Děkuji za upozornění.
_________________
Lubomír Chudek
e-mail: chudek@wrykrys.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WRYKRYS.cz -> Hlášení chyb v programu Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Protected by Anti-Spam ACP
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com